Niechaj gwiazdy was prowadza
No Dobra.
a więc jak mówiłem warmu pada na łeb na szyje, dlatego zapraszam was wszystkich na Duality Ultimate Edition.
Server powienien wystartowac w przeciagu najblizszego tygodnia. Chcialbym zalatwic tu pare spraw organizacyjnych, zebysmy nie blakali sie po starcie jak dzieci we mgle. Z naszej Ankiety wynika ze to Jabar zostanie GMem jesli wyrazi zgode.
Ja osobiscie wolalbym Lokiego na to stanowisko, poniewaz Loki gra BK i bardziej sie nadaje na GMa jesli chodzi o CSa.
Jeszcze pomyslimy nad tym
na WarMU wyszlo co zrobilismy zle.. piszcie tutaj kim macie zamiar grac. ja prawdopodobnie zagram BK chociaz jeszcze rozwazam AE lub MG.
Propozycje juz dawno wysunalem W tym przypadku mysle, ze wsyzscy sie przeniesiemy... Ja nie wiem jak to bedzie ze mna, zobaczymy co ztym GM
Mysle, ze WarMU bylo dla nas pewnym treningiem, a teraz pokazemy im czym sa zasady, kultura i doswiadczenie... Mam nadzieje, ze nieznawidziliscie mnie za karcenie tyou "nie klnij"
Mysle, ze razem damy rade i ciesze sie ze mamy siebie... Jesescie najlepsi mimo sporow i niedomowien ciesze sie ze tu jestem
Chce podziekowac bardzo wolkowi, dzieki, ze byles ze mna do konca
Pozdrawiam ...
A ja zaczne chyba EE i potem sobie machne DL'ka jak juz bedzie odpowiedni sprzecik. Bedzie w koncu jakis sporo grajacy EE w gildii. co pomoze z itemami i z expem, bo tego nam brakowalo na War...
GM'em raczej nie chce juz byc, wole sobie byc zwyklym "szarym" graczem w gildii... Za miekki i za malo stanowczy jestem na GM'a. Zatem trzeba wybrac kogos innego na to stanowisko.
P.S. W kwestii CS tak czy inaczej moze byc ciezko, bo nie mamy doswiadczenia jako gildia w tej sprawie (szkoda, ze nie odbyl sie zaden na War), a Wazzup niestety juz niejeden CS wygrali... Ale nie poddamy sie napewno i powalczymy.
Pozdrawiam
Loki, byloby dobrze ale dl od 350 chyba bedzie wiec moze Ci sie nieoplacac..
na wczesniejszych edycjach Dl byl platny na dodatek.
Tak wiec moze EE >AE
Jesli lokiemu znudzilo sie GMowanie moze Jabar zrobi jakiegos koxa a zrezygnuje z SMa ;>
hmmm ja sądzę iż zostane przy SM jak widac mój sm był już dobry na 3rr 300lvl + z 40% MS ^^ ale moze byc ograniczenie ehhh
rozważam BK ale to jakiś serwer musze mieć przed dualem bo mało doświadczenia mam w BK pomiędzy vita a str a ene
A ja próbuje postawić serwer Ale brak doświadczenia sprawia, że stanąłem narazie w miejscu. No nic. Jeżeli chodz o Duality to StrMG tylko i wyłącznie mnie interesuje
Ale jeżeli DL będzie płatny to Bartek (brat) nie zagra na tym serwerze, a jeżeli on nie zagra to ja też.
Pozdro!
a ten bartek na jakim nicku gra
ja raczej bk walne
loki pamietam jeszcze z toba i borkiem na ds nie raz siedzialem na warmu 1 edycji ladnego dl miales
a ja bk wtedy gralem czas wrocic do niego
Na Dualu byl DL i MG cyba platni DL napewno... Moim zdaniem fajne rozwiazanie... Wogole Dual ma rozne fajne utrudnienia i jest raczej zaawansowanym serwerem... Kazdy bug wszystko bylo naprawiane w moment i watpie by jaki kolwiek haker przeszedl przez ich zabezpieczenia...