Niechaj gwiazdy was prowadza
jeżeli tak to szybko się rozglądać trzeba ... bo taki sajgon jest przesadzony to by nie była przyjemność gry dla mnie lecz coś al'a obowiązkowa męczarnia bo jednak nie chce zostawić tego wszystkiego
ale dalaczego wam sie nie podobają?
ze losowe?? czy za mały exp?
a może ks,pk sie nie podoba??
serwer ma ciekawe ustawienia całkiem inne i zazwyczaj spotykane - raczej profesjonalnych adminów a nie Blazzera:P
jeśli ktoś sie boi nowego nieznanego niech choć spróbuje , iść na iny serwer zawsze zdąży może już nie na ten co by poszedł dziś czy jutro ( bo prawdopodobnie już go nie będzie:) serwery o fajnych ustawieniach (łatwych) szybko i często sie pojawiają ale niestety ich żywotność powoduje ze szkoda na nie czasu)
fori po co pytasz czy zle ze maly exp czy ze losowy
wiadomo chodzi o to ze masz co chwila inne ustawienia dla mnie to dosc dziwne exp dla mnie nie robi tam roznicy czy bedzie 1 czy 80 ale jednak wole stałe ustawienia
wolek napisał:
fori po co pytasz czy zle ze maly exp czy ze losowy
wiadomo chodzi o to ze masz co chwila inne ustawienia dla mnie to dosc dziwne exp dla mnie nie robi tam roznicy czy bedzie 1 czy 80 ale jednak wole stałe ustawienia
więc rozumię ze grałeś już na zmiennych ustawieniach , przekonałeś sie ze ci nie pasują.
ja jeszcze nie grałem na takich i powstrzymam sie z ocena czy mi pasują czy nie jak już trochę na takich pogram.
zresztą mi bardziej od ustawień zalezy by grac na odbugowanym serwie, z poważną administracją,
fori napisał:
zresztą mi bardziej od ustawień zalezy by grac na odbugowanym serwie, z poważną administracją,
mi tez
nie grałem ale dosc dziwne to ze mozemy grac jakis czas na expie 1 a kiedyindziej grac na 80
na stronie serva do lvl resa itp dorzucilbym jeszcze czas gry da rade zobaczyc wtedy co robi ten exp
jeszcze exp i drop losowy przezyje zwlaszcza ze kiedy wyczai sie wiekszy drop mozna skoczyc na kalimke itp
ale pralka to hardcore
koniec narzekania zreszta i tak z wami zagram bede pod kom czekał na info kiedy bedzie exp wiekszy
Ostatnio edytowany przez wolek (2008-06-16 15:21:06)
fori ja nie stwierdziłem że nie zagram ale zdażyło się na takim "czymś" zagrać i dziwnie sie czułem mimo wszystko postaram się być tyle ile rady dam wakacje=mało czasu chce zostać w ekipie może poparcie mniejsze będzie ale będę
o administracji słyszałem wiele jak rozmawiałem z wazzup i ... wiele bardzo wiele pochwał